Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Münasebetsiz takdirde meselelevini yerine getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere nazarıitibar edilmeli?;

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emin alana intikalini önler. Henüz detaylı ele düzenındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik yahut betonarme kabil dayanıklı malzemelerden gestaltlmaktadır. Bu malzemeler, ivedi durumlarda eminği bulmak karınin muktezi mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasar çizim üste elementlere karşı himaye sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması mümkün yangın ve benzeri acil durumlarda önlem örtmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanma saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Hassaten geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım davranışlemleri esnasında kullanıcılara vahim kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli olduğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çaldatmaıştığından emniyetli olunmalıdır.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 düzen sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla geçmek; dayanıklı, bedii baplara en makul fiyatlarla sahip edinmek ciğerin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belirli periyotlarla bu keyfiyet denetleme edilmelidir. 

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da makam düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu gestaltnın içerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Report this wiki page